Kútba zuhant egy kislány + videó

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.

Forrás: 112PRESS2024. 07. 27. 20:44
Forrás: 112PRESS
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 112Press információja alapján egy hét és fél méter mély kútba zuhant egy kislány a kőszegi Mohás út egyik telkén. Több gyermek játszott a kertben, és egy kisfiú szólt, hogy a kislány alatt beszakadt egy deszka és a mélybe zuhant.

Kútba zuhant kislányért érkeztek a mentők és a tűzoltók is a kőszegi Mohás út egyik telkéhez (Fotó: 112PRESS)

A balesetet észlelve az édesapja azonnal utána ereszkedett a víz nélküli kútba (mások információja szerint viszont volt víz a kútban), kimászni azonban már nem tudott a gyermekkel.

 

A kútba zuhant kislányért mentőhelikopter is érkezett

Végül a helyszínre érkeztek a tűzoltók, akik sikeresen a felszínre hozták a gyermeket és az édesapját is. Jó jel, hogy a gyermek hangosan sírt. Hamarosan egy mentőautóval szállították a várakozó mentőhelikopterhez, mivel a terep adottságai miatt a közelben sehol nincs helikopterleszállásra alkalmas terület.

A legfrissebb információk szerint

súlyos állapotban szállították kórházba, körülbelül 40 percet töltött a kútban, a legtöbb időt már az édesapjával, töréses sérülései és belső sérülései is vannak a gyermeknek.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.