Következő mérkőzések
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Már látni, mikor térhetünk vissza a strandra + videó

Szerdán sem érjük még el a 30 fokot.

2024. 07. 03. 6:59
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meglepően hűvösen indul a reggel szerdán, az ország legtöbb részén 15 fok alá hűlt a levegő az éjszaka folyamán. A HungaroMet tájékoztatása szerint az átvonuló frontrendszer hátoldalára kerültünk, vagyis szárazabb és hűvösebb légtömegek uralják az időjárást. A délelőtt folyamán fokozatosan, lassan melegszik majd a hőmérséklet.

Az előrejelzés szerint többnyire erőteljes gomolyfelhő-képződés lesz jellemző, keleten a sok fátyolfelhő mellett többórás napsütésre is számíthatunk, de a keleti és a nyugati határ közelében kevesebbet süthet a nap. 

Szerda délután többnyire felhős lesz felettünk az ég (Forrás: HungaroMet)

Ma már csak elvétve, az Alpokalján és a Salgótarján–Szeged vonalban alakulhatnak ki záporok. Az északnyugati, északi szél többfelé élénk, egy-egy helyen átmenetileg erős lesz.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 28 fok között várható. Késő estére 14 és 19 fok közé hűl le a levegő.

 

Milyen idő lesz a következő napokban?

A kellemes, kora nyárt idéző napok után a hét második felében azonban lassú melegedés kezdődik, napról napra egyre melegebb várható, a hét végére pedig visszatér a kánikula.

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.