Nem kapott cigit, ezért rágyújtotta a dohányboltra az ajtót

A cigaretta és alkohol utáni sóvárgás extrém módját produkálta egy férfi Magyarbánhegyesen.

Forrás: police.hu2024. 07. 22. 14:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tűz volt április 30-án egy magyarbánhegyesi dohányboltnál. Éjjel háromnegyed háromkor jelentette be egy arra járó férfi, hogy ég a trafik ajtaja. Rendőrök érkeztek először a helyszínre, és egy palack vízzel eloltották a tüzet, majd még aznap kiderítették, hogy mitől is gyulladt ki a műanyag ajtó. Egy férfi locsolt rá égésgyorsító anyagot, és gyufával lángra lobbantotta – közölte a Police.hu. 

A gyújtogató kora esti kihallgatásán nem tagadta, amit tett, azt mondta, hogy mérgében okozott tüzet. Aznap nem tudott alkoholt, illetve dohányt vásárolni magának, és este úgy indult el otthonról, hogy ha találkozik valakivel, kér tőle cigarettát. Egy flakont is magával vitt, gondolta, útközben megissza a tartalmát. 

Mivel nem találkozott senkivel, és a palackban lévő folyadékról is kiderült, hogy nem fogyasztható, hanem valamilyen üzemanyag van benne, a férfi dühbe gurult, és gyújtogatni kezdett, a trafik üzemeltetőjének több százezer forintos kárt okozva.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a férfit rongálás vétségével gyanúsítja, és vádemelést javasol ellene. A rendőrök továbbították a nyomozás iratait az ügyészségre.

Borítókép: A leégett ajtó (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.