Tragédia a Balaton Soundon: lezuhant egy nő az óriáskerékről

Az utolsó napon.

Forrás: 24.hu2024. 07. 12. 13:41
Zamárdi, 2024. július 3.
A drónnal készült felvételen fesztiválozók a zamárdi Balaton Sound nyitónapján, 2024. július 3-án. A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezik a Balaton-parti településen.
MTI/Vasvári Tamás
A fesztivált 2024. július 3-6. között rendezték meg Zamárdiban. Fotó: MTI/Vasvári Tamás
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap hajnalban, a Balaton Sound utolsó napján egy nő lezuhant a fesztivál területén lévő óriáskerékről, erősítette meg a 24.hu információit a Somogy Vámegyei Rendőr-főkapitányság.

Az ügyben a Siófoki Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetése miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás jelenleg is folyamatban van, ezért több információt nem közöltek. 

A portál megkereste Győrfi Pált, az Országos Mentőszolgálat szóvivőjét, aki elmondta, a rendezvény egészségügyi biztosítását végző szakemberek összesen 229 esetben nyújtottak segítséget, jellemzően kisebb sérülések, enyhébb rosszullétek miatt. Kiemelte, az esetszámban a tavalyi évhez képest csökkenést tapasztaltak. Emellett elmondta azt is, összesen 28 beteget szállítottak kórházba, köztük 

egy súlyosan sérült nőt is.

Arra azonban nem tért ki, hogy a súlyosan sérült nő lehetett-e az a nő, aki leesett az óriáskerékről. Sajtóhírek szerint egyébként ez volt az utolsó Balaton Sound, bár a szervezők szerint végleges döntés még nem született.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.