Valaki milliókért vette meg az MDF logóját

A vevő kiléte egyelőre ismeretlen, de hamarosan nyilvánosságra kell hozni.

2024. 07. 23. 8:21
Antall József
Fotó: Antall Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint három és fél millió forintot adtak a Magyar Demokrata Fórum (MDF) logójáért – tájékoztatott a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH). A Mandiner cikke szerint július 5-től 20-ig a minimálár és a becsérték nyolcvanezer forint volt, végül

a legmagasabb ajánlat 3,56 millió forint lett.

Forrás: Wikipédia

A védjegy azután került piacra, hogy annak tulajdonosát, az MDF jogutódját, a 2014-es országgyűlési választáson mindössze 0,2 százalékos eredményt elérő Jólét és Szabadság Demokrata Közösséget (Jesz) 2023-ban felszámolták. A HVG megkereste a felszámolást végző Patik, Varga és Társaik Gazdasági Tanácsadó Zrt.-t, ám annak képviselője a lap kérésére csak annyit közölt, hogy mivel folyamatban lévő eljárásról van szó, az ajánlattevő kilétét nem árulhatják el,

a licitálók között azonban nem fedezték fel egyetlen ismertebb közszereplő nevét sem.

 A vevő személyére azonban hamarosan fény derülhet, hiszen az MDF-logó lajstromozott védjegy, így az új tulajdonos neve hamarosan olvasható lesz a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának adatbázisában.

Borítókép: Antall József (Fotó: Antall Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.