Állást foglalt a BME-s óvszerügyben Deutsch Tamás és Menczer Tamás is

A véleményes döntésre többen is reagáltak.

Forrás: Facebook2024. 08. 16. 18:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Betiltotta az óvszerek bevitelét  Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kara a gólyatábor területére, erről maga az intézmény adott hírt korábban a közösségi oldalán.

A kar a döntéssel – reményeik szerint – megelőzné azt, hogy a fiatalok szexuálisan érintkezzenek a gólyatábor ideje alatt. Menczer Tamás az esettel kapcsolatban közösségi oldalán kifejezte, a döntést „tartalmilag és technikailag is baromságnak” gondolja, majd hozzáfűzte: 

Úgy tűnik, a döntéshozók »gondolkodtak«. Bár ne tették volna… A fiatalokkal egyrészt beszélni kell, nekem ez a fontos. Másrészt persze kellenek szabályok, de értelmes szabályok kellenek.

– olvasható a bejegyzésben.

 

Deutsch Tamás is hozzászólt a történtekhez

A véleményes döntésre több közéleti személyiség is felszólalt, így Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője is hozzászólt az ügyhöz, szintén a közösségi oldalán azt írta: 

Az óvszer kitiltásával szeretnék megakadályozni a hallgatók közötti szexet a BME gólyatáborában. Régen minden jobb volt!

Borítókép: Illusztráció (Fotó: https://foto.ktk.bme.hu/)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.