Poklok pokla az utakon a mai nap, még egy teherautó is kigyulladt a forgalmas autópályán

Több helyen is forgalomkorlátozásra kell számítani.

Forrás: Katasztrófavédelem2024. 08. 16. 18:01
Diósd, 2020. május 10.
Tûzoltó egy kigyulladt kamionnál az M0-s autóúton Diósd közelében 2020. május 10-én.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kigyulladt egy teherautó utastere Budapest XXII. kerületében, az M0-s autóút 11-es és 12-es kilométerszelvénye között, az M7-es autópálya irányába – közölte a Katasztrófavédelem. A fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották a helyszínre, akik két vízsugárral fékezték meg a lángokat. 

Az egység jelenleg utómunkálatokat végez. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

De az M0-s autóút déli szektorán is torlódásra kell számítani, mivel az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Törökbálint térségében a dilatációs szerkezetet javítják. A 2-es és a 3-as km között a külső és a középső sávot lezárták, csak a belső sáv járható – írja az Útinform. Hozzátették: 

a torlódás meghaladta a 3 km-t 

 

A hosszú hétvége előtt gyakorlatilag minden forgalmas útszakaszon rengetegen közlekednek, a Balaton felé indulóknak célszerű tájékozódni, hogy merre érdemes kerülni, de az M1-esen is mindkét irányban több baleset is történt ma. 

 

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.