Kabaré az M3-ason, két férfi bójákkal ment egymásnak

Félórás dugót csináltak.

2024. 08. 26. 12:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egymásnak esett két férfi az M3-as autópályán egy átterelés mellett, a verekedés egy pontján még a terelést jelző táblákat is bevetették, írja az MKIF Zrt. egy Facebook-bejegyzésében. A besorolásnál kezdődött a történet: egy piros kamion sofőrje azt tervezte, hogy az utolsó pillanatig halad a külső sávban, majd utána bevág a belső sávba egy furgon elé, hogy ezzel előnyhöz jusson. Az MKIF azt írja, a művelet nem igazán jött össze. A videóból kiderül az is, hogy a kamionos megelégelte a mögötte haladó sofőr reakcióit a bevágásra: megállt, és kiszállt a járműből, majd ugyanígy tett a mögötte haladó is.

A két férfi vitatkozni és lökdösődni kezdett, a kamionsofőr egyszer a másik férfi felé is rúgott, majd felkapott egy terelőtáblát, és hozzávágta a furgon sofőrjéhez, aki erre szintén megdobta valamivel (hogy mivel, az a videón nem látszik pontosan). Közben a furgon sofőrje is felkapott egy terelőtáblát, amivel odacsapott a kamionosnak. A videó csúcspontján a két férfi kölcsönösen csapkodja egymást a táblákkal, végül mindketten visszaszállnak a járműveikbe, és elhajtanak. Az MKIF azt írja, a „párbajig” egyébként nem volt dugó a szakaszon, de

a két férfi miatt megállt a forgalom, csak fél órával később oszlott fel a kocsisor.

 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/MKIF Zrt.)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.