Megszólalt Vona Gábor, 2026-ban országgyűlési képviselő akar lenni

Feltámasztja politikai karrierjét a Jobbik 2018-ban lemondott elnöke.

Forrás: Magyar Nemzet2024. 08. 12. 13:45
VONA Gábor
Budapest, 2024. június 10. Vona Gábor, a Második Reformkor Párt EP-listavezetõje a párt európai parlamenti választási eredményváró rendezvényén a fõvárosi Arena Gardenben 2024. június 10-én. MTI/Lakatos Péter Fotó: Lakatos Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Országgyűlési képviselőjelöltként indul Heves 2-es választókerületében Vona Gábor – közölte sajtótájékoztatón a Második Reformkor Párt elnöke. 

Vona Gábor úgy látja, 2026-ban nemcsak Orbán Viktornak, hanem Horváth Lászlónak, a térség jelenlegi fideszes képviselőjének is mennie kell, ehhez a körzetben a változást akarók szövetségét kívánja megteremteni. Beszámolt arról is, a programját Jólét és lendület névre keresztelte, de részleteket erről csak később fog megosztani.

Részletezte, az elkövetkező időszakban a Második Reformkor több 2026-os indulót is készül bemutatni. 

Vona Gábor 2018-ban lemondott a Jobbik pártelnöki tisztségéről és közölte azt is, kivonul a magyar politikai életből, miután az országgyűlési választás eredményei alapján nem sikerült kormányt alakítania.

A sajtótájékoztatót alább tekintheti meg. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.