Ezért nem vett részt Boros Lajos búcsúztatásán Bochkor Gábor

Elárulta a hétfő reggeli adásban.

Forrás: Story2024. 08. 12. 12:42
Boros Lajos temetés
Boros Lajos temetése Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bár csütörtökön még megosztott egy rövid bejegyzést Bochkor Gábor, amelyben elbúcsúzott Boros Lajostól, pénteken nem, de hétfőn élő adásban is beszélt volt kollégájáról. Kiderült az is, hogy pénteken miért nem tudott megemlékezni a rádiósról, amikor a kollégái megtették. 

Bochkor Gábor azonban ebben nem tudott részt venni, mert az édesanyja temetésén volt.

„Nem tudtam megnyilvánulni Lali király távozásával kapcsolatban, de ennek az volt az oka, hogy pénteken volt édesanyám temetése. Ezért nem voltam jelen, ezt nem akartuk előre mondani” – fogalmazott a hétfői adásban, amelyet a Story szúrt ki. 

„Nyilvánvalóan engem éppúgy megdöbbentett, csak az én gyászom most valahol máshol van. Mindamellett nagyon fog hiányozni. Vogci (Voga János – a szerk.) tegnap nálam aludt, és rengeteget sztoriztunk Lajosról, mi így emlékeztünk meg. Ezzel telt tulajdonképpen a napunk” – részletezte Bochkor Gábor a hétfő reggeli adásban. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.