Húszéves modell lett az idei Miss Balaton + fotók, videó

A fergeteges műsort Balatonfüreden, a kongresszusi központban rendezték.

2024. 08. 19. 8:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hernádi Bábel Virág lett az idei Miss Balaton. A döntőt Balatonfüreden, a kongresszusi központban rendezték meg szombat este. A gálán mások mellett Epres Panni, Balogh Eleni és Zimány Linda is megjelent, a műsorvezető Gelencsér Tímea volt – számolt be az eseményről a Veszprém vármegyei hírportál.

Miss Balaton
Forrás: Miss Balaton

Bábel Virág húszéves modell Hernádról. Ötéves korától versenyszerűen gimnasztikázott, hatéves kora óta vesz részt szépségversenyeken: 2018-ban Miss Teen Hungarynek választották, 2021-ben pedig már zsűrizett is.

Megfordult a Sztárban sztár produkcióiban is a háttérben, illetve modellként dolgozott már Kínában, Japánban, Franciaországban, Olaszországban és az Egyesült Arab Emírségekben is – írja az Origó.

A koronát a 2022-es, mostanáig regnáló Miss Balaton-királynő, Csupor Olívia adta át az új királynőnek, Bábel Virágnak. Az első udvarhölgy a pécsi Ambrus Nikolett, a második udvarhölgy pedig Sótonyi Boróka lett, aki Budapestről érkezett.

Miss Balaton
Forrás: Instagram

A zsűriben Sándor Orsolya műsorvezető, korábbi szépségkirálynő, valamint a 2018-as Miss Balaton, Tóth Lilla Hanna mellett Merő Péter divattervező, Rasztovits Dávid, a Digitális Turizmus Zrt. alapító-vezérigazgatója, valamint Kocsis Korinna modell foglalt helyet.

A döntőt félezer néző előtt, telt házzal rendezték meg.

 

Borítókép: A Miss Balaton-verseny győztese és udvarhölgyei (Fotó: Miss Balaton/Rácz Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.