Nem állt vele szóba, ezért félholtra verte a nőt egy szegedi férfi

Az ügyészség vádat emelt.

2024. 08. 26. 12:47
bilincs
Fotó: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emelt a Csongrád-Csanád vármegyei főügyészség egy férfi ellen, aki tavaly augusztusban, Szeged belvárosában követett, majd megtámadott és félholtra vert egy fiatal lányt, csak azért, mert az nem állt vele szóba – közölte az ügyészség. 

A vádirat szerint a férfi tavaly augusztus 5-én, a hajnali órákban Szeged belvárosában figyelt fel a hazafelé sétáló nőre, aki éppen telefonált. A férfi odament hozzá, és megszólította, majd miután a nő nem válaszolt, kitartóan követni kezdte. Mivel a nő később sem reagált a közeledésre, a férfi váratlanul, olyan nagy erővel ütötte tarkón hátulról a nőt, hogy az eszméletét vesztette. A férfi ezután kegyetlenül tovább verte a nőt, egészen addig, amíg a szemtanúk közbe nem léptek. Ekkor futva menekült el a helyszínről. 

A nőhöz a szemtanúk hívtak mentőt, életét csak a gyors orvosi segítségnyújtás mentette meg.

A szegedi főügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének kísérletével vádolja a férfit, aki most letartóztatásban van. Az ügyben a Szegedi Törvényszék fog dönteni.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.