Plagizálta programját Magyar Péter

Nem sok energiát fektettek a Tisza Párt komplex hazaváró programjába sem.

Forrás: HírTV2024. 08. 14. 9:08
Borítókép: Magyar Péter Fotó: Molnár István Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha egy párt hét aktív politikusából ötnek van személyes tapasztalata a külföldön élés, a hazaköltözés vagy éppen a hazatérés elmaradása terén, akkor számukra egy külföldön élő magyarokat megcélzó program kidolgozása gyerekjáték lehetett volna – hívta fel a figyelmet a Hír TV a Mandiner cikkére

A lap emlékeztet, ha átolvassuk a Tisza Párt „komplex hazaváró programját”, majd összevetjük az Egyensúly Intézet Hogyan csábítsuk haza a külföldre vándorolt magyarokat? című, év eleji javaslatcsomagjával, világosan látható: nemcsak forrásmegjelölés nélkül vették át az egész anyagot, de még a pontok sorrendjén sem változtattak.

A lap szerint Magyar Péterék mindössze annyit tettek, hogy a csomagjavaslatot vázlatosan kijegyzetelték, rábiggyesztették a Fidesz-kormány Hazaváró programjának címét, és ezzel elintézettnek tekintették az egészet.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.