Súlyos buszbaleset történt Budapesten, sok sérült van

Négy sérültet kórházba szállítottak.

Forrás: MTI, Útinform2024. 08. 23. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy autóbusz és egy személyautó ütközött össze a főváros XIV. kerületében a Thököly úton, a Szabó József utca közelében, a balesetben kilenc ember sérült meg – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese.

Vinczeffy Levente főhadnagy elmondta, a mentők négy sérültet kórházba vittek, öt embert pedig a helyszínen láttak el

– derült ki a beszámolóból.

 

Országszerte erős a forgalom

Erős a forgalom az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon Törökbálint és Érd között, ahol telített sávon autózhatnak – írta az Útinform.

Másutt terelések bonyolítják a forgalmat: az M3-as autópályán, terelést építettek ki az M25-ös autóút csomópontjánál. A 104-es és a 108-as km között a Vásárosnamény felé vezető oldalt aszfaltozzák, ezért az arra tartókat az ellenkező oldal belső sávjába terelik, a főváros felé a külső és a leállósáv járható. A munkavégzés mögött a torlódás közel 5 km-es – közölték az oldalon,

  • A 49-es főúton, Jármi térségében, egy furgon és egy személygépkocsi ütközött össze. A 10-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalmat a Jármi felé terelik.
  • A 441-es főúton, Kecskemét belterületén egy személygépkocsi és egy motoros ütközött össze. A 30-as km-nél a fél útpályát lezárták. 
  • Hegyeshalom határról 19.00 órakor három túlméretes és túlsúlyos járműszerelvény indul, majd végig halad az M1-es autópálya–M0-s autóút déli szektor–M5-ös autópály– M43-as autópálya útvonalon. A járműveket sárga villogóval felszerelt kocsikkal kísérik és alkalmanként a forgalmat is leállíthatják – figyelmeztetett az Útinform.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.