Szívszorító: így búcsúzott a három kislánya és a felesége a férfitól, aki meghalt a sertéstelepen

Zoltán soha nem tér már haza.

Forrás: Kemma2024. 08. 14. 14:22
Carrying,Coffin,,Flowers,And,People,At,Funeral,For,Service,,Mourning,temetés,illusztráció,gyász,virág,koporsó
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három kislánya és felesége gyászolja Zoltánt, aki egyike annak a három férfinak, aki a szákszendi sertéstelepen egy hígtrágyával teli tárolóba esett – írja a Kemma

Zoltán elektromos-karbantartó volt a sertéstelepen és a munkatársának akart segíteni, így vesztette életét július 26-án. A férfit a felesége és a három kislánya várta haza a munkából. 

Megpihen a dolgos jó apai szív, hála és szeretet övezi-e sírt, szerető férj voltál, büszke apa, bánatos családnak lettél őrangyala

– ezekkel a megható szavakkal búcsúzott felesége és három kislánya Zoltántól. A portál az Országos Mentőszolgálat esetlapja alapján azt írja, a mentők sokáig küzdöttek Zoltán életéért. Információik szerint a három munkás közül a karbantartó ment le először dolgozni, azonban a hat méter mély tárolóba zuhant. Rajta akart segíteni a Zoltán, aki leereszkedett az aknába, de ott feltehetően a belélegzett mérgező gázoktól elvesztette az eszméletét és maga is beleesett a szennyezett folyadékba.

 Az esetlap szerint nagy mennyiségű folyadék került a férfi légcsövébe, amelyet kitisztítottak majd intubáltak, de Zoltán ezután sem reagált az emelt szintű újraélesztésre. Fél óra küzdelem után megállapították a halál beálltát. A mentők szerint Zoltán megfulladt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.