A hazudós Magyar Péter újabb kifogást talált, amiért nem megy a köztévébe

Propagandistázás és alaptalan vádaskodások – ennyit tud a Tisza Párt.

Forrás: Telex2024. 09. 17. 23:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Komolytalannak és szánalmasnak tartjuk a propagandatelevíziónak a súlyos árvíz helyzet közepén bemutatott újabb kutyakomédiáját – közölte Magyar Péter szervezete, a Tisza Párt a Telex kérdésére válaszolva, mely arról szólt, hogy a baloldali politikus elfogadja-e a közszolgálati televízió új meghívását. Eszerint Magyar Péter Orbán Balázzsal, a miniszterelnök politikai igazgatójával vitatkozhatna október 3-án este a 48 perc című műsorban. 

A Tisza Párt közleményében azt írta: valamiért a közszolgálati televíziónak 220 napig nem volt sürgős élő megszólalási lehetőséget adni a legnagyobb ellenzéki pártnak, de most nyílt közleményben ajánlgatják a lehetőséget. A Tisza Pártnál jelenleg minden hadra fogható ember és önkéntes az árvízi védekezésben dolgozik és nem kívánunk napi szinten hazudozó és bűncselekményeket elkövető propagandisták játékához asszisztálni – hátráltak ki a megmérettetésből.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, a köztévé munkatársai csütörtök estére, a 48 perc című műsorba hívták meg a két politikust, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. Magyar Péter ezúttal az árvízre hivatkozva mondta le a vitát, és azt állította, hogy ő a gátakon fog homokzsákot pakolni. A 48 perc című műsor azonban csütörtökön este fél kilenckor kezdődne. Meglehetősen életszerűtlen, hogy Magyar Péterék sötétedés után is homokzsákokat pakolnának azon a néhány kritikus szakaszon, ahol a gátrendszereket ki kell egészíteni. 

A köztévé azonban rugalmasnak mutatkozott, és eltolta volna a vita időpontját akkorra, amikor már biztosan levonul az árhullám, azonban Magyarnak valójában nem az időponttal volt gondja, a történtek alapján vagy fél kiállni vitára, vagy pedig csak addig volt számára fontos, hogy az M1-en szerepelhessen, amíg ezzel a vágyával mártír-szerepben tűnhetett fel. Magyar Pétertől nem áll távol az ilyen típusú viselkedés, korábban azt mondta, nem lesz belőle politikus, mégis az lett, majd megígérte, hogy nem megy ki Brüsszelbe, mégis kiment.

Borítókép: Magyar Péter visszautasítani már nagyon tud (Fotó: Havran Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.