Fordulat az Orbán vs. Magyar vita ügyében

Váratlant húzott a köztévé, ebből már nehezen tud majd kihátrálni a Tisza Párt vezére.

Forrás: hirado.hu2024. 09. 17. 21:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új időpontot ajánlott Orbán Balázsnak, a miniszterelnök politikai igazgatójának és Magyar Péternek, a Tisza Párt elnökének a 48 perc című műsor szerkesztősége – adta hírül a Híradó.hu. A meghívás ezúttal október 3., csütörtök este 20.35-re szól, az élő beszélgetés témája az előző meghívásnak megfelelően továbbra is Magyarország aktuális helyzete. Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetésen való részvételt Magyar Péter azzal hárította el, hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban.

Mint arról lapunk korábban beszámolt, a köztévé munkatársai csütörtök estére, a 48 perc című műsorba hívták meg a két politikust, hogy Magyarország aktuális helyzetéről beszélgessenek. 

Magyar Péter ezúttal az árvízre hivatkozva mondta le a vitát, és azt állította, hogy ő a gátakon fog homokzsákot pakolni. A 48 perc című műsor azonban csütörtökön este fél kilenckor kezdődne. Meglehetősen életszerűtlen, hogy Magyar Péterék sötétedés után is homokzsákokat pakolnának azon a néhány kritikus szakaszon, ahol a gátrendszereket ki kell egészíteni. 

A Tisza Párt elnökének meghátrálását Orbán Balázs sem hagyta szó nélkül. „Hónapok óta nyomasztja Magyarország politika iránt érdeklődő közvéleményét azzal, hogy Önnel senki nem vitázik, és nem hívják a köztelevízióba. Ezek után pedig, amikor teret és felületet kapna, angolnákat meghazudtoló módon igyekszik kibújni a vita alól. Sebaj, én megvárom. Kíváncsi vagyok, hogy a következő alkalommal mi lesz a kifogás. Kifogások gyártásában, vádaskodásban ugyanis Ön eddig is világklasszis teljesítményt nyújtott” – írta Facebook-bejegyzésében a miniszterelnök politikai igazgatója, Magyar Péternek címezve.

Borítókép: A köztévé munkatársai október 3-án estére, a 48 perc című műsorba hívták vitára Magyar Pétert és Orbán Balázst (Fotó: Képernyőfotó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.