A teljes közúti forgalmat érinti, hogy az áradás miatt le kellett zárni az egyik hazai határátkelőt

Mutatjuk a kerülőutakat.

Forrás: MTI2024. 09. 16. 13:39
illusztráció Fotó: Fotó: MTI/Ruzsa István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Duna áradása miatt lezárták a vámosszabadi határátkelőt a közúti forgalom elől hétfőn – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel. A társaság szakemberei hétfőn délután egy órakor zárták le a Győr-Moson-Sopron vármegyei 14-es főúton található ártéri hidat és ezzel együtt a határátkelőt is.

A lezárás érinti a teljes közúti forgalmat; kerülőútként az autósok Győr-Moson-Sopron vármegyében az M15-ös autóutat, Komárom-Esztergom vármegyében pedig a 13-as főúti Monostori-hidat használhatják. A közútkezelő azt kéri a közlekedőktől, hogy folyamatosan figyeljék az Útinform weboldalát, amelyen minden, az árvízi helyzethez kapcsolódó közúti korlátozásról folyamatosan osztanak meg információkat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.