Belehalt sérüléseibe a kecskeméti késelés áldozata + videó

A tettes a támadás után végzett magával.

2024. 09. 30. 16:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap életét vesztette az nő, akit múlt pénteken élettársa megkéselt Kecskeméten, a Március 15. utcában. Több kecskeméti csoportban is arról számoltak be az áldozat ismerősei, hogy vasárnap reggel meghalt az asszony – írja meg a Bács-Kiskun Vármegyei Hírportál. A lap értesüléseit megerősíti a rendőrség válasza, amely szerint a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés miatt folytat eljárást.

Mint arról már beszámoltunk, mentők és rendőrök lepték el péntek reggel Kecskeméten a Március 15. utcát, ahol késelés történt. A rendőrségi tájékoztatás szerint Széchenyivárosban pénteken reggel az egyik lépcsőházból kilépő asszonyt élettársa egy késsel megszúrta, majd elmenekült a helyszínről. A rendőrök nem sokkal később megtalálták a férfit, aki egy közeli fás területen önkezűleg vetett végett életének.

Az asszonyt életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség pénteken emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, amit már emberölési ügyként kezelnek.

Borítókép: A bűntett helyszíne (Fotó: BAON)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.