Hivatalos: Dömötör Csaba lesz a Fidesz új európai parlamenti képviselője

A politikus jelezte, hogy Brüsszelben még nagyobb szükség van a nemzeti érdekek erőteljes képviseletére.

2024. 09. 13. 11:38
Budapest 2022.12.15. Dömötör Csaba parlamenti államtitkár Magyar Nemzet Éberling András Fotó: Éberling András
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A választmány jelölése alapján a Fidesz európai parlamenti képviselőjeként folytatom a munkámat. Az új megbízatást megtisztelőnek érzem – fogalmazott Dömötör Csaba a Facebook-oldalán.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára jelezte, hogy a Magyarország jövőjét érintő politikai csaták nagy része Brüsszelben zajlik, így még nagyobb szükség van a nemzeti érdekek erőteljes képviseletére. Kiemelte, hogy a nemzeti hangot szeretné erősíteni egy olyan intézményben, ahol sokan akarnák ezt a hangot lejjebb csavarni.

Akik tiszteletben tartják hazaszeretetünket, és megadják a tiszteletet Magyarországnak, számíthatnak a szövetségünkre. De akik az ország ellen dolgoznak, őket fülön fogjuk csípni. Legyenek akár az új, akár a régi baloldal politikusai, szponzorai vagy lobbistái

– szögezte le.

Emlékeztetett, hogy a kormányzati és a parlamenti munka előtt jó pár évig a brüsszeli Fidesz-delegáció kötelékében dolgozott, akkor még munkatársként, így a feladat nem lesz ismeretlen, mint ahogy a hely sem. 

Az állomáshely változik, de a cél a régi. Egy szuverenitását és biztonságát megőrző, önmagáért kiálló, gazdaságában gyarapodó Magyarország. 
Köszönöm a bizalmat és a támogatást, ezután is ez ad támaszt a mindennapi küzdelmekben

– fogalmazott.

Mint ismert, azért volt szükség a kormánypártoknak új EP-képviselőre, mert augusztusban mondott le minden közéleti és politikai tisztségéről Győrffy Balázs, miután ittas állapotban vitába keveredett egy hölggyel, ami tettlegességig fajult.

 

Borítókép: Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára (Fotó: Éberling András)

 

 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.