Menczer Tamás: Fontos az ország és az emberek békéjének és biztonságának megőrzése

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója jelezte, hogy hazánkban olyan gyilkosságok nem történhetnek, mint Németországban.

2024. 09. 13. 10:25
Menczer Tamás miniszteri biztos, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Illyés Tibor)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A sport támogatása és segítése, különválasztva a versenysportot és élsportot a tömegsporttól, ennek a segítése és támogatása az állam fontos feladatai közé tartozik, de még ennél is fontosabb az ország és az emberek békéjének és biztonságának megőrzése, legyen szó akár háborúról, akár bevándorlásról – fogalmazott Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztetett, hogy Angliában és Németországban is több gyilkosság történt, amelyeket migránshátterű emberek követtek el.

Magyarországon ilyen dolgok nem történnek, tehát az ország feladata és az állam feladata szerintem meglehetősen előkelő, leginkább az első helyen az emberek biztonságának garantálása, akár fizikai biztonságról van szó, akár más típusú biztonságról, például energiabiztonságról

– tette hozzá.

 

Borítókép: Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.