Íme, a vállalhatatlan viselkedés részletei, amiért Magyar Péter nem kér bocsánatot, ellenben fenyegetőzik! + videó

Már a bíróság tárgyalja a Tisza Párt elnökének ötkertes botrányát.

Forrás: HÍRTV2024. 09. 13. 22:54
Forrás: HÍRTV
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már a bíróság tárgyalja Magyar Péter, a Tisza Párt elnökének ötkertes botrányát. A HírTV stúdiójában beszélt a részletekről az ügy sértettje, akinek a telefonját elvette és a Dunába dobta az ellenzéki pártvezér. 

A férfi – aki nem vállalta a nevét – a Napi aktuális című műsorban elmondta, Magyar Péter azzal fenyegetőzött, hogy mennyi is jár hamis tanúzásért. A botránnyal kapcsolatban a bocsánatkérés szóba sem jött. A férfi elmondta, hogy a pártelnök folyamatosan tagadja a dolgokat, pedig volt olyan interjú, amikor Magyar elismerte egy részét a történteknek. 

Ő engem negatívan állított be, mindenféle propagandistának titulált, illetve fizetett provokátornak, úgy gondoltam, ezért kell, hogy a nyilvánosság felé forduljak, hogy kiderülhessen a valóság

– mondta.

A sértett emlékeztetett arra, hogy azon az ominózus estén elsőre fel sem ismerte Magyart, mert az annyira ittas állapotban volt, hogy az arca sem volt igazán felismerhető, de mivel többen videózták valószínűsítette, hogy valóban Magyar Péter az, aki úgy viselkedett, ami nem volt politikushoz méltó, több fiatal lánnyal táncolt szexuális helyzetben, tapogatva őket, többször leguggolt a tánc közben, ami kellemetlen volt, mert az egyik kislány miniszoknyában volt, úgy lehetett érzékelni, mintha kukucskálna a szoknya alá. A kezében lévő gin tonicot a fejére öntötte, azzal hűtötte magát (...) kellemetlen volt a szituáció

– tette hozzá.

Elmondása szerint, amikor Magyar Péter és Radnai Márk, a Tisza Párt alelnöke észrevették, hogy videót készít, elkezdték inzultálni (...) majd, amikor kicsavarták a kezéből a telefont és kérte azt vissza, Magyar kétszer arcon is ütötte, akit ezért vezettek ki a szórakozóhelyről, ezek után a politikus elment a Dunáig és a telefont bedobta a folyóba. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.