Magyar Péter hazudott arról, hogy a Hír TV bujtotta fel unokatestvére volt férjét + videó

Molnár Miklós cáfolta, hogy bárki is felbujtotta volna arra, hogy nyilatkozzon a Hír TV Célpont című műsorának. A Tisza Párt elnöke a legutóbbi Magyarinfón vádolta meg a műsor készítőit,  mondandójában pedig most is sok időt szentelt kollegánknak, Futó Boglárkának. 

2024. 09. 26. 13:53
Forrás: Képernyőkép
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Magyar Péter a Hír tv Célpont című műsorának egy korábbi adásáról beszélt a Magyarinfón, és azzal vádolta meg a szerkesztőséget, hogy az említett interjúalany nyilatkozattételre lett felbujtva. Az illető, akiről szó van egy bizonyos Molnár Miklós, aki miután felkereste a sajtót, arcát és nevét vállalva nyilatkozott a Célpontnak

Nem bujtottak fel, ez nevetséges! 

– ezt mondta a Magyar Nemzetnek Magyar Péter unokatestvérének a volt férje.  A Tisza Párt elnökének kijelentését követően a Magyar Nemzet megkereste az egykor családtagot, aki cáfolta, sőt egyenesen nevetségesnek nevezte Magyar állítását. Molnár Miklós azt mondta, nem bujtották fel a nyilatkozatra és megerősítette, hogy a Magyar család nagyon nagy károkat okozott neki. 

Ezek után úgy tűnik, Magyar Péternek ez az állítása is abba a sorba illeszkedik, miszerint nem lesz politikus, nem ül be az Európai Parlamentbe, megszünteti a mentelmi jogot, és azonnal megbukik a kormány.

Borítókép:  Magyar Péter (Fotó: Képernyőkép)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.