Menczer Tamás: Vége van, Peti!

Menczer Tamás emlékeztette a Tisza Párt elnökét saját szavaira.

Forrás: Facebook2024. 09. 29. 17:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Menczer Tamás szembesítette Magyar Pétert, a Tisza Párt elnökét önmaga korábbi szavaival.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalán azt írta Magyar Péternek címezve: – Te magad mondtad, írtad, hogy a Tisza Pártban nem lehet olyan, akit szándékos bűncselekményért elítéltek.

De hát, te telefont loptál, Peti! Mindenki tudja. Te sem tagadtad soha. Ha kibújnál a mentelmi jogod mögül, téged azonnal elítélnének. Szándékos bűncselekményért. És akkor séta van, Peti! Persze a brüsszeli mentelmi jogod véd téged. És a haveroddal, Manfred Weberrel nyilván megdumáltad, hogy nem adnak ki téged. Mit ígértél cserébe, Peti? Magyarországot?

Magyar Péter az ellenkezőjét teszi annak, amit korábban mondott

Ahogy a Magyar Nemzet is beszámolt róla, Magyar Péter a Derecskén tartott fórumán május 6-án a következőket mondta: 

A mentelmi jogot meg fogjuk szüntetni, ezt már több helyen mondtam. Bár egyébként lehet, hogy nekem például szükségem lenne rá, mert éppen harminc eljárást indítottak ellenem, és nyilván ez lesz a következő két évben is. De ennek ellenére sem fogom felvenni az európai parlamenti képviselői mandátumot, amivel egyébként járna ugyanúgy mentelmi jog.

Később, a június 21-i diszkóbotránya után már egészen másként állt a kérdéshez, esze ágában sincs lemondani az EP-képviselőként őt is megillető jogi védettségről.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.