Videón, amint egy termetes vaddisznó vandálkodik fényes nappal Baján

A biciklisek hitetlenkedtek egy kicsit.

Forrás: Tények2024. 09. 25. 14:30
vaddisznó,vadászat
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Termetes vaddisznó garázdálkodott fényes nappal Baja utcáin – látható egy helyi hírportálnak kedden beküldött felvételen, amelyre a Tények bukkant rá. 

Az állatot a Kálvária utca környékén sikerült levideózni, amint a házak mellett fut, majd átrohant egy autó előtt az úttesten, utána több arra tekerő kerékpárossal is találkozott, akik hitetlenkedtek egy kicsit. Arról nem érkezett hír, hogy valakinek baja esett volna, a kommentek között viszont azt írják, valaki értesítette a rendőrséget. 

@bma.bajama.hu Pumba, Te vagy az? 🔴Vaddisznó szaladgál a Kálvária környékén, a rendőrség már a helyszínen van. Közlekedjetek óvatosan! 🎥 Olvasói videó #Baja #Vaddiszno ♬ eredeti hang - bma - bajama.hu

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.