Fordulat a meggyilkolt tizenkét éves lány ügyében, megszólalt a nagybátyja

Azt mondja, bestiális kegyetlenséggel végeztek Rebekával.

Forrás: Ripost2024. 09. 25. 13:24
rendőrségi helyszínelés az erdőben Fotó: Police
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A feltételezett gyilkost ismerik a faluban, de határozottan cáfolják azokat a híreszteléseket, amelyek szerint a 12 éves kislány szerelmi kapcsolatban állt volna a 32 éves Dáviddal – írja a Ripost.

Rebeka inkább utálta és félt is tőle

– szögezte le Zsolt, a kislány nagybátyja, miután Tiszarádon egy 32 éves férfi megfojtott egy 12 éves lányt. A portál információi szerint a 12 éves Rebekával az anyja élettársának a sógora végzett, „állítólag bestiális kegyetlenséggel”. Zsolt részletezte, a lány szögbe lépett, emiatt kellett orvosi ellátásra Nyíregyházára kísérni, amire a 32 éves Dávid vállalkozott, de Rebeka többé nem ment haza. A holttestét a rendőrök egy erdős területen találták meg. 

Tiszarádon köztudott, hogy Rebeka és testvérei nagyon nehéz körülmények között nevelkedtek, olyannyira, hogy az édesanyjuk többször is koldulni küldte őket. Most az sem világos, hogy miből fogják eltemetni a lányt. Egy, a neve elhallgatását kérő rokon azt mondta a portálnak, lehet, hogy gyűjtést kell indítaniuk a kegyetlenül meggyilkolt, 12 éves Rebeka temetésére. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.