Akkora harcsát fogtak egy orosházi bányatóban, hogy még a tógazda is meglepődött

A szerencsés horgász azt is elárulta, mire csábult el a hatalmas hal.

Forrás: BEOL2024. 10. 06. 17:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még az orosházi Kinizsi Horgász Egyesület elnöke, Pelle Zsolt is meglepődött a harcsa méretén, amelyet a napokban fogott a bányatavon egy horgász – olvasható a Békés Vármegyei Hírportál oldalán.

A hírről az egyesület közösségi oldalán számoltak, be a bejegyzésben azt írták: A szerencsés horgász hajnalban ment ki pecázni, de nem igazán volt kapása, így fél tíz után úgy döntött, hogy összepakol és hazamegy.

Az utolsó feederbotot akarta kivenni a vízből, amin előtte volt néhány kisebb kapás, de olyan érzése volt mintha leakadt volna. Amikor jobban meghúzta a zsinórt, az akadó elindult… elkezdődött a fárasztás

– olvasható a bejegyzésben.
A kétórás fárasztás után partra került a hatalmas, 185 cm-es harcsa, amely fél mázsát nyomott. A horgász elárulta, a csali, amelyre az óriási harcsa elcsábult, vajsavas pop-up volt két szem csontival.

Borítókép: Az orosházi rekordharcsa (Forrás: Facebook/ Orosházi Kinizsi Horgász Egyesület)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.