BRFK: Kiürítik és lezárják a IX. kerület jelentős részét szombaton

Lezárják a Rákóczi hidat teljes szélességében és a Déli összekötő vasúti hidat is.

Forrás: Facebook2024. 10. 02. 16:47
Fotó: BRFK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiürítik és lezárják a rendőrök a IX. kerület jelentős részét szombaton, ugyanis II. világháborús bombát fog hatástalanítani a katasztrófavédelem – adta hírül közösségi oldalán a Budapesti Rendőr-főkapitányság. 

A lezárás szombaton délelőtt tíz órakor kezdődik, és várhatóan délután öt óráig tart. A lezárás az alábbi területeket érinti.

Duna vonala–Vágóhíd utca–Soroksári út–Máriássy utca–Mester utca (Könyves Kálmán körút)–Külső-Mester utca–Földváry utca, valamint annak meghosszabbítása vonalában a Duna felé–Koppány utcában található üzemanyagtöltő állomás magasságában a Dunáig határolt területet.

Továbbá a zárás magában foglalja a Rákóczi hidat teljes szélességében, valamint a Déli összekötő vasúti hidat is. A Vágóhíd utcán, valamint a Mester és Külső-Mester utcán a közlekedést nem lesz korlátozva.

Hozzáfűzik, ha valaki a környéken él vagy dolgozik, érdemes előre megtervezni az utazást aznap és elkerülni a lezárt területeket. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.