Brutális lehűlés várható estére

Számottevő csapadék nem lesz.

2024. 10. 18. 7:07
Lübeck, 2018. június 25.
Borús ég alatt fut ki a lübecki kikötõbõl egy vitorlás a Balti-tengeren 2018. június 25-én. (MTI/EPA/Filip Singer)
Fotó: Filip Singer
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dunántúlon – ezen belül is különösen a Nyugat-Dunántúlon – továbbra is több lesz a felhő. Ezzel szemben a Dunától keletre zavartalan napsütés várható a pára- és ködfoltok feloszlását követően. A délkeleti, keleti szél megélénkül, néhol megerősödik. Délutánra 12 és 18 fok közé melegszik fel a levegő, a Nyugat-Dunántúlon lesz a leghűvösebb. Késő estére 3 és 12 fok közé hűl le a levegő.

időjárás délelőtt Forrás: Hungaromet

Estére a Dunántúl nyugati része változatlanul felhős marad, máshol derült vagy fátyolfelhős időre van kilátás. Számottevő csapadék nem lesz. Keleten a szélcsendes helyeken párássá válik a levegő, néhol köd képződhet. A keleties szelet helyenként továbbra is élénk széllökések kísérik. Kora reggelre a kevésbé felhős, derült tájakon -2, +5 (a fagyzugos völgyekben ennél hidegebb is lehet), a felhős nyugati részeken 6, 10 fok közé csökken a hőmérséklet.

A hőmérséklet alakulása napközben Forrás: Hungaromet

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/EPA/Filip Singer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.