Deutsch Magyar mentelmi ügyéről: Aki lop, annak a felelősségre vonással szembe kell néznie + videó

Deutsch Tamás szerint Magyar Péter azt a látszatot akarja kelteni, hogy politikai üldöztetés áldozata, de mindenkinek tudnia kell, hogy csatakrészegen, tinilányok lába között csúszott-mászott, és lopás köztörvényes bűncselekményének gyanúja merült fel vele szemben.

2024. 10. 02. 17:54
Forrás: videa.hu / Képernyőfotó
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint ismeretes, Magyar Péter ötkertes botránya után egyből nyomozás indult, és a frissen megválasztott EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztését kérte a legfőbb ügyész. Korábban a Magyar Nemzetnek is nyilatkozott az a férfi, aki azt állítja, hogy az Ötkert nevű szórakozóhelyen Magyar Péter megütötte, elvette a telefonját és a Dunába dobta azt.

Deutsch Tamás arról számolt be, hogy minden EP-képviselőt tájékoztatni fognak Magyar Péter mentelmi ügyéről, botrányos viselkedéséről, hiszen azt a hamis látszatot akarja kelteni, hogy politikai üldöztetés áldozata. 

Sőt az Európai Parlament jogi bizottságának elnökéhez is fordultak, annak érdekében, hogy ne engedjen Magyar Péter nyomásgyakorlásának, és akadályozza meg, hogy a mentelmi ügy elhúzódhasson.

A Fidesz EP-képviselője a Magyar Nemzetnek adott interjúban arra is emlékeztetett, hogy Magyar Péter korábban azzal kampányolt, hogy el akarja törölni a mentelmi jogot, most ehhez képest, amikor köztörvényes bűncselekményt követ el, a mentelmi joga mögé akar bújni.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.