Magyar Péter most azt állítja, nincsenek testőrei, holott korábban maga dicsekedett ezzel

Azt követően, hogy a Mandiner kedden megírta, hogy csoportos rablásért ült Magyar Péter biztonsági embere, a Tisza Párt elnöke még azt is letagadta, hogy testőrsége lenne. A politikus azonban korábban maga dicsekedett ezzel. Ráadásul számos fotó is bizonyítja, hogy biztonsági emberek veszik körbe a rendezvényeken.

2024. 10. 15. 14:12
Forrás: Metropol
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Mandiner kedden reggel arról számolt be, hogy csoportos rablásért ítélték el korábban Magyar Péter egyik testőrét, aki az MTVA székházánál tartott tüntetésre is elkísérte a Tisza Párt elnökét.

Magyar Péter ezt követően a közösségi oldalán tagadta, hogy testőrei lennének. A Tisza Párt elnöke úgy fogalmazott: „nekem, ellentétben a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerének rettegő tagjaival, nincs testőrségem, jellemzően magam járok mindenhova. A rendezvényeinket biztosító biztonsági emberek pedig nem rendelkezhetnének a szükséges engedélyekkel, ha büntetett előéletűek lennének.”

De nézzük a tényeket!

Magyar Péter még márciusban szó szerint a következő posztot tette közzé: „Elfogadva több biztonsági szakember ismételt tanácsát és a családom kérését, tekintettel az egyre sűrűsödő fenyegetésekre, a mai naptól elfogadom a felajánlott 24 órás személyi védelmet a saját és hozzám közel állók biztonsága érekében. Tudom, hogy a maffia hasonlóan működik Palermóban és Budapesten, és ahogy Paolo Borsellino és Giovanni Falcone maffiaellenes olasz vizsgálóbírók elleni gyilkosság is mutatja, a politikai háttérrel rendelkező szervezett bűnözők támadásai ellen sajnos nincs biztos védelem. De legalább megpróbáltuk.”

Fotó: Facebook

Ez azonban még nem minden. Egy videó tanúsága szerint Ajkán úgy fogalmazott, hogy vásárolni testőr nélkül jár, azonban „most van velem két ember, két biztonsági ember, amikor így tömegbe megyünk egy rendezvényre.”

A korábbi nyilatkozatokon, idézeteken kívül számos fotó bizonyítja, hogy Magyar Pétert testőrök kísérgetik. 

Íme, ezek közül néhány felvétel, ahol látni, hogy testőrök kísérik:

Leszerelt szuperzsaru védi Magyar Pétert: fegyvert nem hord a testőr, de különleges kiképzést kapott Forrás: Blikk
Forrás: Index
Forrás: Index
Forrás: Blikk
@metropol.napilap Láttál már ilyen testőrgárdát? Szerinted mitől fél Magyar Péter? 50 milliós BMW-k, csúcstechnika, a pesti éjszakából jól ismert alakok #metropol #magyarpeter #testor #alvilag #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Metropol - Metropol
Forrás: Facebook
Forrás: Facebook
Forrás: Metropol
Forrás: Metropol
Forrás: Metropol
Forrás: Metropol
Forrás: Metropol

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.