Menczer Tamás elárulta, ki támadta meg elsőként a nemzeti konzultációt

„Tudják, ő az, aki szereti magát hiányos öltözetben fényképezni” – jellemezte a támadót a kormánypárti politikus.

Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala2024. 10. 28. 18:02
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Gyurcsány Ferenc–Magyar Péter versenyt ezúttal előbbi nyerte. Nem kellett ugyanis sokat várni, máris itt az első támadás a nemzeti konzultáció ellen” – hívta fel a figyelmet Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója közösségi oldalán. Mint fogalmazott, 

Gyurcsány Ferenc hű táskahordója, Gréczy Zsolt – tudják, ő az, aki szereti magát hiányos öltözetben fényképezni – már az első napon megtámadta a nemzeti konzultációt.

Az őszödi Böszme lelkes tanítványa beszél hazugságról meg lopásról – írta a kormánypárti politikus.

Szerinte ez nem meglepő, mindkettőben van ismeretanyaguk bőséggel. A magyar emberek érdeke, véleménye meg soha nem számított nekik. „Csak annyit kérnék Gréczy Zsolttól, hogy bármit csinál a konzultációval, lehetőleg legyen rajta ruha, és ne készítsen fotót!” – írta Menczer Tamás.

A kommunikációs igazgató hangsúlyozta: „A baloldal nem változik, a magyar emberek véleménye továbbra sem érdekli. Mi viszont a nemzeti konzultáció során egyetértési pontokat alakítunk ki! A céljainkat közösen el tudjuk érni, Magyarország meg tudja csinálni” – közölte.

Borítókép: Gréczy Zsolt (Fotó: MTI/Illyés Tibor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.