Menczer Tamás: Így lett Peti Brüsszel embere

Magyar Péter annak a Manfred Webernek a segítségét veheti igénybe a mentelmi jogának fenntartásáért, aki régóta Magyarország rosszakarója.

2024. 10. 22. 14:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Amikor Magyar Péter a hazaszeretet fontosságáról beszél, az olyan, mintha a whiskys rabló mondaná azt, hogy bankba betörni nem szép dolog. Igaz, igaz, csak az ő szájából nem túl hiteles. Mindenki tudja, hogy Magyar Péter csak saját magát szereti. Na meg Manfred Webert, mert a mentelmi joga az ő kezében van. Így lett a Peti Brüsszel embere – mondta a közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás. 

A kormánypártok kommunikációs igazgatója így folytatta a Tisza Párt elnökének jellemzését: „Brüsszelben mindent végrehajt, amit mondanak neki, bármilyen szerepet eljátszik, és bármit elmond, bemond, hiszen egy beteges hazudozó. Felkínálja, odaadná Magyarországot Webernek és Brüsszelnek. De ezt mi soha nem fogjuk engedni!”

Mint arról lapunk is beszámolt, Magyar Péter annak a Manfred Webernek a segítségét veheti igénybe a mentelmi jogának fenntartásáért, aki régóta Magyarország rosszakarója, számtalanszor támadta az Orbán-kormányt, élharcos a hazánknak járó uniós pénzek visszatartásában. Az Európai Néppárt bajor elnöke a támogatásért minden bizonnyal elvárja a frakciójában helyet foglaló Tisza Párt elnökétől, hogy a jövőben úgy táncoljon, ahogy ő fütyül.

 

Borítókép: Magyar Péter (Forrás: Facebook)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.