Leecsukták a tiszást, így reagáltak Magyar Péterék

Az aktivista cigarettacsempészet és pénzmosás miatt került rács mögé.

2024. 10. 11. 20:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azonnal „törölte a regisztrációját” a Tisza Párt annak a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei aktivistájának, akit pénteken tartóztatott le a Kecskeméti Járásbíróság – reagált a Tisza Párt sajtóreferense lapunk megkeresésére.

Ahogy a Magyar Nemzet korábban beszámolt róla, többedmagával, cigarettacsempészet és pénzmosás miatt került rács mögé az aktivista. A Mandiner egyik, az ügyre rálátó forrása szerint az egyik gyanúsított a Tisza Párt szolnoki, illetve Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei koordinátora. Lapunk információi szerint egy bizonyos Cs. S.-ről van szó, aki egyébként részt vett Magyar Péter pártjának múltkori, az MTVA-székház előtt tartott tüntetésén is.

További bűncselekmények sincsenek kizárva

A bíróság a gyanúsítottakat harminc napra helyezte letartóztatásba. Az ügyészség tájékoztatása szerint két gyanúsított esetében jogerőre is emelkedett a döntés, míg a másik két elkövető fellebbezett a határozat ellen. A Magyar Nemzet információi szerint az ügyben további gyanúsítások is történtek.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: Képernyőfotó/videa)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.