Ezt mondja a Ciripelláról az, aki már kóstolta a hírhedt tücsökfagyit

A Ciripella megálmodója megihlette a többi cukrászt is.

Forrás: Kemma, Sonline2025. 05. 28. 14:50
a tücsökfagyi Forrás: kemma
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vette a bátorságot a Kemma néhány munkatársa, és belenyaltak a híres vagy éppen hírhedt tücsökfagyiba, amelyre még ropogós szórás is jár, nyilván tücsökből. 

Azt írják, a csalódás kellemes volt: egy finom csokifagylalt ízét érezték a szájukban olvadni, amelynek az ízvilága pontosan azt adja, ami a tábláján áll. Mogyoró és karamell szökkent a szájukba. A további részleteket a Kemma cikkében olvashatja. Közben a Sonline megtalálta Pálfi Attilát, aki elárulta, hogy a tücsökfagyi népszerűsége minden várakozását felülmúlja, ugyanis a Ciripella, azaz a tücsökfagyi még a lángosos fagyijánál is jobban fogy. 

Meglep, hogy mennyire nyitottak az emberek. Nemcsak a bevállalós fiatalok kóstolják meg, hanem idősebb vendégek is bátran kipróbálják

fejtegette a cukrász. Reinhardt Róbert, a tatabányai Roberto cukrászda tulajdonosa ezen fellelkesülve kijelentette, simán megkóstolná a tücsökfagyit, sőt hozzáfűzte, könnyen lehet, hogy ő hangyafagyit fog majd készíteni. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Magyar Nemzet Google News oldalán is!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.