A szocialisták vasöklének még a bocsánatkérése is sántít

Ilyen ez az MSZP-s szavahihetőség.

2019. 10. 30. 14:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem akármilyen közleményt kellett megjelentetnie az MSZP Országos Központnak – ebben a párt egyik legútszélibb stílusú alakja, az alelnök Komjáthi Imre exkuzálta magát az alábbiak szerint.

„Helyreigazítás

Európai minimálbért, és uniós védelmet minden magyar dolgozónak!” címmel az ATV Start című műsorának 2019. május 20. napján adott interjúban tévedésből nem a megfelelő cég nevét mondtam, ezért sajnos valótlanul állítottam, hogy a Szarvasi Mozzarellánál már indiaiak dolgoznak és minden alap nélkül azt a valótlan képet alakítottam ki a társaságról, mintha egyike lenne azoknak a vállalatoknak, amelyek harmadik országbeli munkavállalók alkalmazásával a magyar munkavállalók bérét lenyomják és a munkakultúra színvonalát csökkentik. A valóság ezzel szemben az, hogy a SZARVASI MOZZARELLA Kft.-nél nem állnak indiai munkavállalók alkalmazásban és a társaság nem tartozik azon vállalatok közé, amelyek harmadik országbeli munkavállalók alkalmazásával a magyar munkavállalók bérét lenyomják és a munkakultúra színvonalát csökkentik.

Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke”

Ugyanezt megismételte, sőt, ha lehet, még fokozta is a párt honlapja szerint Dunaújvárosban.

Ha még mindez nem lenne elég, érdekes adalék a fentiekhez, hogy Komjáthi a közleményében pontatlanul nevezte meg mind az általa (a kommunista idők iránti nosztalgiát tükröző felsőben) elmondott valótlanságoknak teret adó műsort (ATV Start helyett a Nap híre), s annak időpontját (május 20. helyett valójában május 22.).

Ilyen ez a szocialista szavahihetőség.

(Lassan mondom, hogy mindenki megértse. Lassan mondom, hogy Orbán Viktor is megértse. Nem lesz gázáremelés.” Lendvai Ildikó)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.