Az ellenzék még mindig a saját politikai érdekeit nézi

Bárkinek, aki nem hajlandó együttműködni a magyar hatóságokkal a járványügyi helyzetben, viselnie kell annak következményeit – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője.

Forrás: FACEBOOK.COM/HIDVEGHIBALAZS2020. 03. 11. 15:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Donáth Anna momentumos EP-képviselő szerint a koronavírusossal kapcsolatos járványügyi intézkedéseket semmibe vevő külföldi diákokkal szemben következmények kilátásba helyezése “idegengyűlölet” a Magyar Kormány részéről – erre reagálva az alábbiakat válaszolta Hidvéghi Balázs a Facebook-oldalán:

Bárkinek, aki nem hajlandó együttműködni a magyar hatóságokkal a járványügyi helyzetben, viselnie kell annak következményeit. Abszurd ebből nemzetiségi kérdést csinálni, idegengyűlölettel vagdalkozni, és azokat védeni, akik megtagadják az együttműködést. Itt az ideje, hogy a magyar ellenzék végre az állampolgárok érdekeit nézze, és ne a saját politikai érdekeinek érvényesítésére használja fel a kialakult helyzetet! – zárta Facebook-bejegyzését a Fidesz EP-képviselője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.