Megbukott a gonosz terv Orbán megbuktatására

Nem lehet minket palira venni!

2021. 02. 28. 8:45
JAKAB Pter
Szolnok, 2019. május 24. Jakab Péter EP-képviselõjelölt a párt szolnoki kampányzáró rendezvényén 2019. május 24-én. MTI/Kovács Tamás Fotó: Kovács Tamás

Nem lehet minket palira venni!

Felhévizy Félix már nagyon készül a tavaszra. Kiselejtezte a szekrényét, megszabadult sok felesleges kacattól, összegyűjtötte őket egy nagy zsákba és elindult vele lefelé a földszinten található kukákhoz. A lépcsőházban azonban, hogy, hogy nem, ismét összefutott Reinfranck nénivel, a ház mindent tudó hírmondójával.

– Jaj de jó, hogy látom, szerkesztő úr! Hallotta, megint mi történt? Az a csúnya szájú jobbikos, a Jakab Péter karambolozott. De az még hagyján, kiderült, hogy milyen jól keres, még sofőrje is van, és mégis eljátssza a választók felé, hogy ő a szegény, egyszerű emberek szószólója. Egy fityiszt! Nem vesszük be a maszlagot! Mondtam is a szomszédasszonyomnak, aki szimpatizált egy ideig a Jakabbal, hogy ácsi! Most már te is láthatod, Pirikém, milyen ember is valójában ez a nagyszájú Jakab.

Amióta felvilágosítottam, Piri már természetesen a mi oldalunkon van. Hát, szerkesztő úr, ide figyeljen, ez a Gyurcsány gonosz módon kitalálta ám, hogy kinek milyen szerepet szán. Jakabnak kellene az egyszerű emberek nyelvén beszélni, de ő erre alkalmatlan, mert ilyen csúnyán, összevissza vagdalkozva senki sem beszél, ez nem tetszik az embereknek. Megbukott a gonosz terv Orbán megbuktatására!

– Nagyon köszönöm a felvilágosítást, Reinfranck néni! Rendkívül jól tetszik látni a helyzetet, néha sokkal jobban is, mint én – használta ki a pillanatnyi csendet Felhévizy, majd előzékenyen kinyitotta a liftajtót a jól értesült beszélgetőpartnerének, majd elbúcsúztak egymástól. Felhévizy, miután hazaért, elgondolkodott a lépcsőházi beszélgetésen, és arra jutott, hogy mennyire okosak az egyszerű magyar emberek. Ellentétben Pörzse Sándor és Havas Henrik vérlázító véleményével, pontosan látják a helyzetet, nem lehet őket palira venni. Annak pedig külön örült, hogy Pirike a harmadikról immár a polgári oldalt erősíti.

Örök hála érte a felvilágosult, örökmozgó Reinfranck néninek.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.