Ananászos-almás pulyka, ami tökéletes választás diétásoknak

Lime levet csepegtetünk rá, borssal és kurkumával szórjuk és friss koriandert tépkedünk rá. Update trappista sajttal befedjük.

null

Elkészítés:

  1. Az ananászos-almás pulykához a pulykamellet vékony szeletekre vágjuk és egy tepsiben sütöpapírra terítjük és minden szeletet megkenünk Update Secret szósszal.
  2. A friss ananászt megpucoljuk, vékony szeletekre vágjuk.
  3. Az almát meghámozzuk, félbevágjuk, a magházát kivájjuk és felszeleteljük. A gyümölcsöket ráterítjük a hússzeletekre.
  4. Lime levet csepegtetünk rá, borssal és kurkumával szórjuk és friss koriandert tépkedünk rá. Update trappista sajttal befedjük.
  5. 160 fokos előmelegített sütőben 30-35 percig sütjük.

Az eredeti cikket ITT érheti el. 

Kiemelt kép: Pexels

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.