Krémsajtos csiga gazdagon

A krémsajtos csiga receptjében az a legjobb, hogy szinte bármikor bevethető, és alig több, mint fél óra alatt elkészíthető.

null

Elkészítés:

  1. A krémsajtos csigák elkészítéséhez kitekerjük a leveles tésztát, és megkenjük a sajtkrémmel.
  2. Megszórjuk az apróra vágott lila hagymával, a felaprított petrezselyemmel, a felkockázott baconnel és a reszelt sajttal.
  3. Feltekerjük hosszanti irányban, szeletekre felvágjuk és sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük a sajtos csigákat.
  4. Végül 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.
Borítókép: Sajtkrémes csiga (Fotó: Mindmegette)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.