Gyors túrófánk

Egy valódi kedvenc, új köntösben.

null

ELKÉSZÍTÉS

  1. A gyors túrófánk elkészítéséhez egy keverőtálban áttörjük a túrót, majd hozzákeverjük a lisztet, a tejfölt, a tojást, a szódabikarbónát, a cukrot, a sót és a megmosott, szárazra törölt citrom lereszelt héját.
  2. Jó alaposan összekeverjük, összegyúrjuk.
  3. Ezután a masszából nedves kézzel diónyi nagyságú golyókat formázunk, és lisztezett tálcára tesszük őket.
  4. Az olajat felforrósítjuk, és folyamatosan forgatva kisütjük benne a túrófánkokat.
  5. Porcukorral megszórva, lekvárral tálaljuk.

Az eredeti cikket és a pontos hozzávalókat a Mindmegette oldalán találja meg.

Borítókép: Túrófánk(Fotó: Mindmegete.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.