Kezdjük az alapoknál, hátha valami jót főzünk belőle!

Fedezzük fel újra a sertéspörköltet!

null

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megtiszítjuk, felkockázzuk, és 1 evőkanál felolvasztott zsíron megdinszteljük.
  2. Amikor már üveges, meghintjük pirospaprikával, összekeverjük, majd 1 perc múlva, nehogy a paprika odakapjon és megkeseredjen, mehet bele az előzőleg kb. 1x1 centis kockákra vágott sertéshús.
  3. Összekeverjük, megsózzuk, és pár percig közepes lángon, időnként megkeverve, pároljuk. Ráöntünk kb. 1 dl forró vizet, ismét megkeverjük, és közepes lángon, fedő alatt puhára főzzük.
  4. Amikor már állagra megfelelő, fedő nélkül főzzük még pár percig, hogy a szaft jó sűrű legyen.
  5. A pörkölthöz nokedlit szaggatunk, és azzal tálaljuk.

További részleteket és videót IDE KATTINTVA talál.

Borítókép: mindmegette.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.