időjárás 13°C Eliza, Eszter 2022. május 24.
logo

Eladó az angol királynő Nintendo Wii játékkonzolja

Forrás: origo.hu
2021.04.30. 10:50
Eladó az angol királynő Nintendo Wii játékkonzolja

Újabb játékipari kuriózum vált eladóvá az interneten, a gazdag gyűjtők ezúttal egy abszolút egyedi Nintendo Wii játékkonzolra csaphatnak le az eBay-en. A modellt 2009-ben készítette a THQ játékkiadó, 24 karátos arany borítja, a cég sajtósai II. Erzsébet angol királynőnek szánták odaajándékozni a Big Family Games nevű családi játékokat tartalmazó kollekció reklámkampányának részeként.

Az angol királynő beérkező csomagokért felelős csapata a THQ legnagyobb bánatára azonnal visszafordította a nem teljesen őszintén ajándéknak titulált játékkonzolt, mivel Őfelsége biztonsági okból nem fogad el semmilyen beküldött ajándékot. Emellett jó eséllyel az sem nyűgözte le őket, hogy valamiféle cég arcátlanul megpróbálja bevonni a királynőt a termékének reklámkampányába.

A gazdag gyűjtők ezúttal egy abszolút egyedi Nintendo Wii játékkonzolra csaphatnak le
Fotó: ebay.com

Ezt követően az aranyozott konzol végül egy holland gyűjtőnél kötött ki, aki most új helyre kíván költözni, így több különleges relikvia eladása mellett döntött. Ennek keretében többek közt a királynőnek szánt konzoltól is meg kíván szabadulni, fix áron 300 ezer dollárt, avagy bő 89 millió forintot kér érte.

Az eredeti cikket IDE kattintva olvashatják!

Így jutottak el a személyi számítógépek a színestől a színesig

Kezdetben egy számítógép már önmagában attól elég látványos volt, hogy létezett, azzal különösebben senki nem foglalkozott, hogy szépnek is kellene lennie. Amikor Steve Jobs arról beszélt, hogy ezeket a bizonyos számítógépeket emberek meg fogják vásárolni otthonra, gyakorlatilag kinevették, mondván, mit fog ezzel csinálni egy háziasszony?

Tovább...