Az összehajtható mobilokra koncentrál az Android 12.1

A jelentések szerint az Android 12.1 az összehajtható mobilok használati élményének fokozására koncentrál majd – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 09. 22. 10:33
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az XDA több érdekességet is előásott az Android 12 rövid időn belül várható frissítéséről, az Android 12.1-ről. Az összes funkciót egyelőre senki nem ismeri, de a szivárgások szerint az Android 12.1 alapvetően az összehajtható mobilok használati élményének fokozására koncentrál majd.

Nem kizárt az sem, hogy az Android 12.1 az összehajtható Google Pixel mobilnak készíti elő a terepet, ennek a bemutatóját szintén október közepére tippelik, a Pixel 6 sorozattal egyszerre.

Az XDA korábbi rendszerverziókban talált olyan dokkolót, amelynek működése és funkciói, animációi egyértelműen összehajtható mobilhoz lettek optimalizálva. Várhatóan párhuzamosan lehet majd futtatni a Chrome böngésző két ablakát is, ezzel kiaknázva a multitaskingban rejlő lehetőségeket.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YouTube

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.