Ezekre a Galaxy-mobilokra jöhet az Android 12

A Samsung több tucatnyi készülékére érkezhet meg a OneUI 4.0 felülettel együtt.

Forrás: ORIGO2021. 09. 16. 16:54
Samsung Galaxy S21 ULTRA Forrás: SAMSUNG
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A jelenlegi információk alapján a Google várhatóan október elején fogja elérhetővé tenni az Android 12 első stabil kiadását, mostanra pedig valamilyen mértékben számos mobilgyártó meg is kezdte a saját eszközeire szabott kiadásának nyilvános tesztelését. A héten a Samsung is csatlakozott a klubhoz, pár országban már telepíthető az Android 12 és OneUI 4.0 kombót hozó frissítés nyilvános bétája a Galaxy S21 termékcsalád tagjaira - olvasható az Origo cikkében.

Samsung Galaxy S21 Ultra (Forrás: Samsung)

A vállalat egyelőre nem adott ki hivatalos listát a frissíteni kívánt készülékeiről, azonban a múltban meglehetősen érthetően elmagyarázta, hogy melyik termékcsaládjára meddig nyújt új Android-főverziókat hozó frissítéseket. Ennek alapján az Android Central összeállította azon mobilok és tabletek listáját, amelyre elméletileg elérhetővé kell válnia az új operációs rendszernek és kezelőfelületnek.

A teljes cikk ide kattintva érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.