Átlátszó kijelzős okosszemüveg a láthatáron

A TCL megmutatta a Thunderbird Smart Glasses Pioneer Edition okosszemüvegét, de az rejtély, mikor jelenik meg – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 19. 8:56
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyártók egyre több erőfeszítést tesznek azért, hogy a következő nagy újdonság az okosszemüveg legyen – még úgy is, hogy az egyszer már megbukott. A TCL például bemutatta a Thunderbird Smart Glasses Pioneer Editiont. Ez micro-LED-kijelzőt használ, 3 éve fejlesztik, és a gyakorlatban átlátszó, de színes kijelzőt kap a felhasználó maga elé. A termék közben normál szemüvegnek tűnik.

Ezzel a TCL eltérő irányt választott, a többi gyártó ugyanis vagy kizárólag hangszórókra és kamerákra épített, vagy esetleg még monokróm megjelenítést alkalmazott.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Youtube

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.