Gamereknek szánt kézmasszírozót mutattak be

A kezek izmainak puszta bemelegítésére is használható – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 27. 13:52
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb egyedi termékkel állt elő a japán létére magát valamiért Bauhüttének nevező gyártó, a gamer kiegészítőket tervező vállalat ezúttal egy kézmasszírozó és kézmelegítő gépet mutatott be a játékosok számára. A leírás alapján a kütyü tizenöt zónát ismer, levegővel töltött zsákokat használ a masszírozásra, háromféle erősség állítható be rajta.

A hangzatosan MSG-01H-BK névre keresztelt újdonság az általános masszírozás mellett kimondottan ujjakra és hüvelykujjakra fókuszáló üzemmóddal is rendelkezik, a legutóbbi esetében a kezeket oldalirányban kell beletenni a gépbe. A masszírozó programjai tízpercesek, a kézmelegítő funkciója pedig önmagában is használható.

Az elsősorban e-sportolóknak szánt termék 16 953 jenért, bő 48 ezer forintért rendelhető Japánban. Nem világos, hogy nemzetközi forgalmazásra számíthatnak-e a szigetországon kívüli érdeklődők.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Unsplash)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.