Megérkezett a moziminőséget ígérő drón

9000 dollárba kerül a Sony Airepak S1 drónja, karácsony táján indulhatnak a kiszállítások – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO.HU2021. 12. 09. 8:39
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Sony azért alkotta meg az Airpeak S1 drónt, mert úgy véli, hogy ez a leginkább kompakt megoldás arra, hogy a levegőbe emeljenek egy Alpha szériás, tükör nélküli fényképezőgépet. A komplikált szögek és repülési utak követésével azt ígérik, hogy moziszintű minőséget garantál az összeállítás.

Az Airpeak S1 állítólag simán repül szélben és akadályok körül is, külön vezérelhető továbbá a kamera és a gimbal. 

Az egyedi, Gremsy által gyártott T3-as gimbal azonban felár ellenében érhető el.

Maga az Airpeak S1 drón önmagában is 9000 dollárba kerül, ennyiért a kontroller, két pár propeller, két akku és a töltők járnak. 

Mobilról is vezérelhető a drón, bár az Airpeak Flight app egyelőre csak iOS-en üzemel. A termék már előrendelhető, a kiszállítások elvileg karácsony táján kezdik.

Az eredeti cikk ITT olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels) 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.