Jönnek a felhős játékfuttatók az okostévékre is

Elsőként csak egyes 2022-es modelleken lesznek elérhetők a szolgáltatások – olvasható az Origó cikkében.

Forrás: ORIGO2022. 01. 04. 11:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az LG után szabadon a Samsung is bejelentette a Google Stadia, a GeForce Now, továbbá az Utomik felhős játékfuttató szolgáltatások utólagos elérhetővé tételét a 2022-es okostelevízióinak egy részére. Sajnos hírünk írásáig nem tisztázta a cég, hogy melyik modelleken lesznek igénybe vehetők a szolgáltatások, továbbá később megérkeznek-e az egyéb, idei évjáratú és a régebbi készülékeire.

A The Verge beszámolója szerint az idei Samsung okostévék új szoftverében a Gaming Hub felület fogja össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat, innen lesznek elérhetők a játékfuttató szolgáltatások appjai, a YouTube Gaming, plusz a tévékre kötött játékkonzolok aktiválására is lehetőséget ad.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: A Gaming Hub fogja majd össze a videójátékozással kapcsolatos funkciókat és appokat a Samsung idei okostévéin (Fotó: YouTube)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.