Sokat adhat a játékhoz az új monitor generáció

32 hüvelykes, WQHD felbontású és 165 Hz-es képfrissítésű a Samsung Odyssey G5 S32AG52 monitor – olvasható az Origo cikkében.

Forrás: ORIGO2021. 10. 18. 11:36
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Samsung folyamatosan bővíti az Odyssey termékcsaládot, ezúttal az Odyssey G5 szériás S32AG52 monitorral. Ez a tavalyi modellre alapoz, hasonló kinézettel. A mostani verzión van HDMI 2.0 és DisplayPort 1.2 port is, továbbá csatlakozó.

A játékosok valószínűleg nem nyúlnak majd mellé vele, a 32 hüvelykes IPS-panel ugyanis 2560 x 1440-es felbontást használ, 400 cd per négyzetméter fényerő jellemzi 1 ms-os G2G válaszidő és 165 Hz-es képfrissítés mellett. Ezen felül az AMD FreeSync Premium és az NVIDIA G-Sync is támogatottak.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: YOUTUBE

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.